lørdag, september 26, 2009

Visst kan eg springe!

I går var Janita og Abel på besøk, og vi tok med oss Lea på bana. Målet var at ho skulle få rase litt, for no verkar det som ho er heilt fin i kroppen!

Og springe, det gjorde ho! Det var nok ei tid i sommar at eg (og fleire) ikkje trudde at denne dagen skulle kome, men Lea er ein heilt ny hest no (evt tilbake til gamle seg)!

Det regna litt innimellom, så eg måtte legge vekk kameraet i blant. Men nokre bilder blei det iallfall!!

PS. Eg veit at Lea er veldig godt i hold no, men etter ein sommar ser mange fjordingar slik ut, og når Lea då har vore sjuk i tillegg, så ho ikkje har blitt trent, er det berre slik. Vi skal jobbe med saka no!

September 016 September 017

September 018

September 019

September 020

September 021

September 022 September 033

September 025

September 028

 September 037

September 047

September 052

September 054 September 055

September 056

September 057

September 059

Eg trur Lea kosa seg på bana, kjekt å få bevege seg litt igjen! Ein annan liten kar som kosa seg, varmt og godt i vogna si, var Abel!

September 080        

Og vel tilbake i stallen, ville Lea gjerne ha kos:)

September 096

Den raude bygninga i bakgrunnen, er forresten ridehallen vår – som snart er ferdig! Neste gong lyt vi gå ein tur bort, Janita, så du får sjå. Var tenkt det no også, egentlig, men sidan Abel var litt svolten, var det best å vende nasa heimover:)

TUSEN TAKK FOR BESØKET BEGGE TO!!

2 kommentarer:

  1. Flott bloginnlegg med hærlige bilder :D Linkar til innlegget i min blogg :)

    SvarSlett
  2. AWW:D Ej savna å ri Lea ! Drit bra at ho he blitt frisk igjen ! Deili å sjå bilda faktisk :DD haha, vart nesten rørt elns :DD

    SvarSlett